Övningsområden
Trafikskolan i Häggvik är Sollentunas äldsta och har varit verksam i över 50 år. Den ligger bra placerad i Häggviks centrum. Du kommer smidigt hit med pendeltåg eller buss. Trafikskolans läge är också utomordentligt bra både för dina körövningar och din uppkörning eftersom körskolan ligger mitt i Vägverkets uppkörningsområde.

Vi är medlem i STR vilket innebär att våra lärare regelbundet uppdaterar sig när det gäller nya regler och ny pedagogik.

Teoriundervisning
Dina teoristudier samordnas hela tiden med Dina praktiska övningar. På detta sätt får teoriläsningen direkt anknytning till den trafikstatus Du övar. Samordning mellan teori och praktik sker med hjälp av arbetsuppgifter som Du får mellan körlektionerna. En sorts hemläxa.

Resultatet är lätt att se: det går lättare på teorin och lektionerna blir effektivare eftersom Du har kunnat förbereda Dig. Även till teorilektionerna kommer Du väl förberedd. Då blir teorilektionerna mer intressanta. – Du har ju både synpunkter och erfarenheter att ge, och få från andra.

Teorilektionerna är 7 st till antalet. Dessa är förlagda till torsdagar och börjar kl. 17.00 och pågår till ca kl. 19.00.

Digimax A50 / KENOX Q2

Skrivningar
Du kontrollerar alltid Dina kunskaper med skrivningar. Dessa gör Du under dagtid och Du gör dem i teorisalen på trafikskolan i Häggvik.

Mörker och landsvägskörning

Du övar ljusteknik, hastighetsanpassning, kurvteknik, omkörningsteknik m.m. på olika slags vägar. Vi åker kl. 18.00 och övningen pågår ca fyra timmar. Kaffepaus i ovanligt vacker miljö ingår förstås.

Ta körkort som privatist eller gå på trafikskola?
Vi hjälper Dig att rätta till besvärliga utbildningsmoment. Över 50 års erfarenhet i branschen borgar för att Du får god valuta för Dina pengar.

Beställning av körlektioner
Du kan alltid beställa lektioner för flera veckor framåt. Detta ger ett bra resultat att köra ett par gånger i veckan. Ring oss på 08 – 35 35 35 så berättar vi mer.

Avbeställning
När Du inte kan utnyttja beställd lektion MÅSTE Du avbeställa senast kl. 13.00 dagen före. Vid sjukdom är vi tacksamma för Ditt återbud så snart som möjligt. Någon annan elev kan ha stor nytta av den tid Du inte själv kan nyttja.